Zašto GRADSKA ?

ZBOG BUDUĆNOSTI

Stambeno poslovni kompkleks “Gradska” se gradi u namjeri da traje. Stan u kojem planirate Vašu budućnost, postaće i stan u kojem će vaši najmlađi planirati svoju porodicu. Izborom najkvalitetnijih građevinskih materijala garant je dugovječnosti.

 • Konstrukcija stambeno poslovnog objekta je armirano betonska noseća konstrukcija sa zidanom ispunom od giter bloka, na temeljnoj kontra ploči. Cjelokupna konstrukcija objekta je dilatirana zbog velikih gabaritnih dimenzija u skladu sa propisima za ovu vrstu objekta. Rasteri su napravljeni tako da optimalno iskorištavaju i stambeni i poslovni dio objekta. Vertikalni konstruktivni elemeti su armirano betonski stubovi i zidovi kao i stepenišna i liftovska okna. Stropne ploče su od punog armiranog betona.
 • Pregradni zidovi između stanova, stanova i zajedničkih prostorija, poslovnih prostora debljina zida je 25 cm što zadovoljava zvučnu i toplotnu zaštitu manje od 52 DB.  Pregradni zidovi unutar stanova su od giter bloka od 12 cm u zavisnosti od namjene prostorije. Završna obrada svih zidova i stropova je malter vrhunskog kvaliteta, gletovanje i bojenje poludisperzijom.
zastog1
zastog2

ZBOG BEZBEDNOSTI

Miran i ugodan život je život o kojem svi sanjamo. U kompleksu Gradska možete mirno da spavate, jer znate da su Vaši najdraži sigurni i bezbrižni. Bezbedonosni sistemi i najnovije tehnologije u stanovima i zgradama ugrađeni su da spreče neželjene situacije.

 • Ulazna vrata u stambene jedinice su sigurnosna i protivpožarna, sa protivprovalnom bravom. Vrata ispunjavaju sve zahteve vezane za akustiku i bezbednost.
 • Unutrašnja vrata su sa drvenim štokom i duplošper ovanim krilom ravnih površina ili u kombinaciji sa staklom, opremljena kvalitetnim okovom.
 • U svakom stanu je predviđen interfonski uređaj sa kolor ekranima.
 • Sistemom video nadzora omogućeno je nadgledanje prostora garaže, ulaznih holova lamela i perimetra objekata, 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji.
 • Sistemom kartične/daljinske kontrole pristupa omogućen je kontrolisani pristup garaži objekta, samo stanarima kompleksa sa odgovarajućim karticama/daljinskim uređajem.
 • Sistemom automatske i ručne signalizacije i dojave požara pokriveni su svi zajednički prostori u kompleksu: garažni nivoi, ulazni holovi i liftovski predprostori. Sistem podrazumeva  non-stop dežurstvo i automatsko alarmiranje u slučaju požara.
 • Sistemom za detekciju ugljen-monoksida pokrivena je garažni nivo. Sistem podrazumeva non-stop dežurstvo i automatsko alarmiranje u slučaju prekomerne koncentracije ugljen-monoksida.

ZBOG FINIH DETALJA

Kada zamislite svoju budućnost u novom stanu, zamišljate je do najsitnijih detalja, do dizajna koji podseća više na umetničko delo, nego na stan.  Kvalitetni materijali, vrhunska izrada i elegantan izgled zvuče kao nemoguća kombinacija – dok ne kročite u kompleks GRADSKA.

 • Podovi svih dnevnih i spavaćih prostorija, hodnika i ulaza su pokriveni vrhunskom keramikom ili tarketom vrhunskog kvaliteta.
 • Podovi u kuhinji i kupatilu su keramičke pločice A klase.
 • Obrada unutrašnjih zidova je gletovanje sa završnom obradom svih površina kvalitetnim poludisperzivnim bojama. Plafoni u sobama i hodnicima se gletuju i finalno boje kvalitetnim poludisperzivnim bojama. Plafoni u ulaznim hodnicima, kuhinjama i kupatilima su spušteni, od prefabrikovanih ploča, koje se gletuju i finalno boje kvalitetnim poludisperzivnim bojama. Plafoni i zidovi u podzemnom parking su gletovani i obojeni kvalitetnim poludisperzivnim bojama
 • Sva kupatila i toaleti su standardno opremljeni sanitarnom opremom od bele keramike. Lavaboi su sa hromiranim sifonima i konzolnom maskom od bele keramike. Tuš kabine su sa staklenom stijenom i kvalitetnim podnim tuš kanalicama. WC šolje su konzolne sa ugradnim vodokotlićima sa hromiranim tasterom. Sve baterije su jednoručne i vrhunskog kvaliteta. Kupatila se ventiliraju zidnim ili plafonskim aksijalnim ventilatorima.
 • Elektrooprema kuhinje se sastoji od utičnica za frižidere, šporete, mašine za sudove i duplih utičnica iznad radnih površina, kao i izvodima za kuhinjski aspirator i radna svetla.
zastog5
zastog4

ZBOG UŠTEDE I KOMFORA.

U svakome od nas krije se jedan hedonista koji nakon napornog dana želi da se odmori u udobnosti svoga doma. Hedonista u Vama uživaće na početku i kraju svakog dana u našim stanovima i svim mogućnostima koje Vam se pružaju, bilo da je vrelo leto ili studena zima.

Svaki stan će imati svoj samostalni sistem grijanja I hlađenja (toplotne pumpe vazduh – voda) koji će se ugraditi biti će veoma efikasan i veoma povoljan. U svim stanovima biti će razvedeno podno grijanje.  Prosječna potrošnja stana od 100 m2 na sistem grejanja i hlađenja je 1 eur dnevno što znači da će vas grijanje i halađenje tokom čitave godine koštati do 365 eur. Svaki stan će imati zasebne jedinice i bit će nezavisan od ostalih stanova  što omogućava režim mirovanja kada niste u stanu. Sistem  hlađenja je u sklopu sistema grejanja. Hlađenje će biti putem fancoila (svaki stan će imati svoj fancoil). Uravnotežen sistem hlađenja u čitavom stanu bez potrebe za instaliranjem posebnih klima uređaja.

ZBOG POGLEDA.

Kompleks Gradska nalazi se na najlepšem delu Modriče, ispod brda Majna i u samom centru grada.  Sa viših spratova pružat će se pogled preko čitave Modriče prema rijeci Bosni.

Oprema terasa – standard

Podne obloge na terasama su od granitne protivklizne keramike prve klase. Fasadne frontove terasa formiraju staklene ograde. Ograde terasa su od lameliranog stakla, a na delu terasa su postavljene vertikalni brisoleji od aluminijuma.

 

ZBOG LOKACIJE

Kompleks se nalazi u samom centru Modriča – na uglu ulice Cara Lazara i Kninske ulice kraj magistralnog puta M14-1 Modriča – Gradačac.

zastog3